Vejledningsfunktionen er ophørt

Projektet ”Vejledningsfunktionen” blev afsluttet ved årsskiftet, og materiale og erfaringsindsamling er overdraget til Sundhedsdatastyrelsen og Indenrigs- og Sundhedsministeriet, så det kan indgå i det videre arbejde med ”Visionen for bedre brug af sundhedsdata”. 
Læs mere her: Vejledningsfunktionen ophører 2023


Vejledningsfunktionen er en del af det fællesoffentlige initiativ “Én Indgang til Sundhedsdata”

Initiativet består af Datalandkortet, Ansøgningsportalen og Vejledningsfunktionen, og målet er at gøre det nemmere og mere brugervenligt for klinikere, forskere og virksomheder – private og offentlige – danske og udenlandske, at få adgang til de danske sundhedsdata.

Hos Vejledningsfunktionen kan du få first level hjælp og vejledning til de krav og processer, som er forbundet med godkendelse og ansøgning om sundhedsdata.

billede af thumbnail til info video om vejledningsfunktionen
Afspil video om billede af thumbnail til info video om vejledningsfunktionen

Intro video om Vejledningsfunktionen

Mennesker der taler siddende ved bord

Hjælp til forskere

Om projektet

Kontakt

Webinar om kliniske forsøg

Dato: 12. Maj | Tidspunkt: 13:00 - 13:30

Deltag i Vejledningsfunktionens webinar om kliniske forsøg, og blive klogere på de mest væsentlige krav og processer, du skal være opmærksom på, når du ønsker at lave kliniske studier.

Tryk på nedenstående link, for at tilmelde dig webinaret.
12. Maj 13:00

Hvem står bag

”Målet med Én indgang til sundhedsdata er at skabe et bedre overblik over sundhedsdata og understøtte en let og sikker adgang til relevante sundhedsdata til forskning og udvikling.”

  • All Post
  • Nyhedsbrev
  • Cases

Tilmeld nyhedsbrev