Vejledningsfunktionen ønsker Jer alle en glædelig jul og tak for denne gang

Vejledningsfunktionen ophører efter den 31/12 2023, men på grund af afholdelse af juleferie lukker Vejledningsfunktionens mail og telefonservice efter den 22/12 2023.

Fra 2024 kan henvendelse vedr. Vejledningsfunktionen rettes til Sundhedsdatastyrelsen https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da og Indenrigs- og Sundhedsministeriet https://sum.dk/.

Spørgsmål vedr. forskerstøtte til forskere i Region Syddanmark kan rettes til OPEN OPEN – Open Patient data Explorative Network – forside (rsyd.dk), og OPENs services til forskere i Region Syddanmark fortsætter uforandret.

OPEN takker for den tillid de fællesoffentlige arbejds- og styregrupper har vist os, og vi er glade for at have hjulpet de mange brugere, der har anvendt Vejledningsfunktionens hjemmeside og modtaget direkte vejledning.

De ansatte i Vejledningsfunktionen vil personligt også gerne takke alle brugere og interessenter, som har bidraget til at udvikle de mange tiltag, der er tilgængelige på https://www.vejledningsfunktionen.dk/. Vores hjemmeside forventes at være tilgængelig i hele 2024, dog uden yderligere opdateringer.

Til sidst og ikke mindst vil vi gerne ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår.


Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969
Mail: info@vejledningsfunktionen.dk