Ny funktion på Vejledningsfunktionens hjemmeside

 

Vejledningsfunktionens nye funktion er en liste over forskellige forsknings-relaterede instanser i Danmark, som kan findes på vores hjemmeside: Oversigt over forsknings-relaterede instanser | Vejledningsfunktionen

Vejledningsfunktionen tilbyder first-level vejledning om de rammer og krav, man som forsker kan møde ved projektansøgninger og ansøgning om adgang til sundhedsdata.
Som en del af vores services, vil vi gerne bidrage til, at skabe et bedre overblik over den viden, støtte og vejlednings muligheder der er i de forskellige regioner og nationalt.
Derfor har vi lavet en ny funktion på vores hjemmeside, som er en oversigt over de mange tilbud og services der tilbydes til forskere, klinikere og andre interessenter, som arbejder med forskning og sundhedsdata.

Instanserne har haft mulighed for, at fortæller hvilken service de tilbyder og hvordan man kan komme i kontakt med dem, m.m. og dækker lige fra juridisk vejledning til konkret forskerstøtte.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret, med nye forsknings-relaterede instanser, efterhånden som vi modtager tilbagemeldinger fra de instanser, vi har været i kontakt med. Er du ikke blevet kontaktet af Vejledningsfunktionen, men tænker at din instans vil passe ind på siden, så kontakt endelig Vejledningsfunktionen på info@vejledningsfunktionen.dk.

Vejledningsfunktionen vil gerne sige tak, til alle de forskellige instanser, som har bidraget til dette initiativ.
Oversigt over forsknings-relaterede instanser | Vejledningsfunktionen

Husk, at vores funktion er et gratis vejledningstilbud til både offentlige og private forskere, danske såvel som udenlandske og at du altid kan skrive til info@vejledningsfunktionen.dk eller ringe til os på tlf. 2494 7969

Nyheder fra Vejledningsfunktionen
Vi modtager meget gerne dit forslag hvis du har ønsker til indhold i Vejledningsfunktionens nyhedsbrev. Indsend dit forslag til info@vejledningsfunktionen.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969