Engelsk webinar video om registerdata


Vejledningsfunktionen har i løbet af 2023 afholdt webinarer omkring forskellige datakilder og krav og processer man som forsker kan møde, når man ansøger forskellige typer data.

Grundet stor efterspørgsel har vi inden sommerferien lavet videoer af vores webinarer, og de er nu alle tilgængelige på Vejledningsfunktionens hjemmeside.

Da Vejledningsfunktionen også har en del udenlandske brugere og forespørgsler, er vi nu i fuld gang med at lave webinar videoerne på engelsk. Sidst lancerede vi videoen om kliniske kvalitetsdatabaser og i denne uge offentliggør vi videoen om registerdata. I videoen præsenterer vi de grundlæggende elementer vedrørende arbejdet med registerdata, samt de overordnede krav og procedurer, der er nødvendige for at tilgå registerdata.

Videoerne om de resterende emner vil udkomme på engelsk i løbet af efteråret 2023.

Den engelske video kan tilgås via vores hjemmeside her: Videos of webinars | Vejledningsfunktionen og alle de danske versioner kan findes her: Videoer af webinarer | Vejledningsfunktionen.
Vi håber, at dette initiativ kan bidrage med viden, som kan forenkle adgangen til sundhedsdata.

Husk, at Vejledningsfunktionen er et gratis vejledningstilbud til både offentlige og private forskere, danske såvel som udenlandske og at du altid kan skrive til info@vejledningsfunktionen.dk eller ringe til os på tlf. 2494 7969.

Nyheder fra Vejledningsfunktionen
Vi modtager meget gerne dit forslag hvis du har ønsker til indhold i Vejledningsfunktionens nyhedsbrev. Indsend dit forslag til info@vejledningsfunktionen.dk.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969