Vejledningsfunktionen ophører


Som vi skrev i nyhedsbrevet udsendt i uge 42, så afsluttes projektet ”Vejledningsfunktionen” ved årsskiftet, og materiale og erfaringsindsamling overdrages til Sundhedsdatastyrelsen og Indenrigs- og Sundhedsministeriet, så det kan indgå i det videre arbejde med ”Visionen for bedre brug af sundhedsdata”.

Vejledningsfunktionen fortsætter med normal drift frem til d. 22/12-2023 hvor vi stadig vil stå til rådighed for vejledninger, udsendelse af nyhedsbreve og vedligeholdelse af hjemmeside. Mellem jul og nytår holder Vejledningsfunktionen lukket pga. juleferie.
Hjemmesiden forventes at være tilgængelig i hele 2024, men opdateres ikke.

Fra 2024 kan henvendelse vedr. Vejledningsfunktionen rettes til Sundhedsdatastyrelsen Forside – Sundhedsdatastyrelsen og Indenrigs- og Sundhedsministeriet Indenrigs- og Sundhedsministeriet | Indenrigs- og Sundhedsministeriet (sum.dk).

I Vejledningsfunktionen er vi glade for at have hjulpet de mange brugere, der har anvendt Vejledningsfunktionens hjemmeside og modtaget direkte vejledning.
Vi sætter stor pris på de rosende ord og konstruktive feedback vi har fået i løbet af projektets levetid, og vil også gerne takke alle de interessenter og brugere, som har bidraget til at udvikle de mange tiltag, der er tilgængelige på www.vejledningsfunktionen.dk.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969