Vejledningsfunktionen afholder webinar omkring de kliniske kvalitetsdatabaser

Vejledningsfunktionen afholder i foråret 2023 en række onlinesessioner omkring de forskellige krav og processer man som forsker kan møde, når man ansøger forskellige typer data.
Sessionerne består af en kort introduktion til Vejledningsfunktionen, et oplæg om dagens emne og en spørgerunde, hvor du har mulighed for at stille generelle spørgsmål om emnet til Vejledningsfunktionens medarbejdere.

Fredag d. 31/3, kl. 13.00-13.30 afholdes webinar omkring de kliniske kvalitetsdatabaser. Her vil fokus være på de overordnede krav og processer, i forbindelse med at få data fra de kliniske kvalitetsdatabaser. Sessionen er sat til at vare 30 minutter, og henvender sig til forskere og andre interesserede, der arbejder med sundhedsdata og som har interesse i first-level vejledning om krav og processer omkring adgang til sundhedsdata.

Tilmeld dig webinaret omkring de kliniske kvalitetsdatabaser, via dette link: Tilmelding til webinar om Kliniske kvalitetsdatabaser

Du kan også se alle de kommende webinarer på Vejledningsfunktionens hjemmeside: Webinars | Vejledningsfunktionen

Husk, at du altid kan skrive til info@vejledningsfunktionen.dk eller ringe til os på 2494 7969
Mandag til torsdag kl. 10.00-14.00
Fredag kl. 10.00-13.00

Vejledningsfunktionen tilbyder overordnet vejledning til de rammer og krav, man som forsker kan møde ved projektansøgninger og ansøgning om adgang til sundhedsdata. Funktionen er et gratis vejledningstilbud til både offentlige og private forskere, danske såvel som udenlandske. Vejledningsfunktionen er en del af Én Indgang til Sundhedsdata, der er Indenrigs- og Sundhedsministeriets og Danske Regioners nye sundhedsdataservice.

Vi ser frem til at møde Jer.

Nyheder fra Vejledningsfunktionen
Vi modtager meget gerne dit forslag hvis du har ønsker til indhold i Vejledningsfunktionens nyhedsbrev. Indsend dit forslag til info@vejledningsfunktionen.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969