Oversigt over forsknings-relaterede instanser

I februar 2023 præsenterede Vejledningsfunktionen deres nye funktion: Oversigt over forsknings-relaterede instanser på Vejledningsfunktionens hjemmeside, som kan findes her: Oversigt over forsknings-relaterede instanser | Vejledningsfunktionen. Efter lanceringen af den nye funktion, er der kommet mange flere instanser ind på hjemmesiden, og alle fem regioner har nu forsknings-relaterede instanser repræsenteret.

Oversigt over forsknings-relaterede instanser indeholder informationer omkring de forskellige services instanserne tilbyder, hvem deres primære brugere er og deres kontakt informationer. Formålet med funktionen er, at skabe et overblik over de forskellige sundhedsforsknings-relaterede instanser og de services der tilbydes, rundt omkring i de fem regioner og på nationalt plan.
Funktionen er tænkt som en hjælp til at finde information til relevante aktører eller instanser, som forskere, klinikere eller andre interessenter kan få brug for i forbindelse med forskning og forskningsprocesser.

Alle instanserne er blevet inddelt i fem kategorier, ud fra de services de tilbyder:

  1. Jura, aftaler, godkendelser mv.
  2. Forskerstøtteenheder, projektledelse, vejledning, sekretariater mv.
  3. Biblioteker
  4. Data & statistik mv.
  5. Funding & økonomisk vejledning

(Instanser der tilbyder flere forskellige typer services, er repræsenteret i de relevante kategorier).


Vi er glade for alt den positive feedback vi har modtaget, og vi vil endnu engang sige tak til alle de instanser, som har bidraget til dette initiativ, og som henviser til Oversigt over forsknings-relaterede instanser på deres hjemmesider.

Oversigt over forsknings-relaterede instanser bliver løbende opdateret, med nye instanser, efterhånden som vi modtager tilbagemeldinger fra dem, vi har været i kontakt med. Er du ikke blevet kontaktet af Vejledningsfunktionen, men tænker at din instans vil passe ind på hjemmesiden, så kontakt endelig Vejledningsfunktionen på info@vejledningsfunktionen.dk.

Tag kontakt til Vejledningsfunktionen, hvis du har brug for first-level vejledning i dit forskningsprojekt. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage. Husk, at vores hjælp er gratis og at vi hjælper forskere i både det private og det offentlige regi, danske såvel som udenlandske.

Nyheder fra Vejledningsfunktionen
Vi modtager meget gerne dit forslag hvis du har ønsker til indhold i Vejledningsfunktionens nyhedsbrev. Indsend dit forslag til info@vejledningsfunktionen.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969