Guides til dataadgang og godkendelser – nyt tiltag på Vejledningsfunktionens hjemmeside


Vejledningsfunktionen tilbyder first-level vejledning om de rammer og krav, man som forsker kan møde ved projektansøgninger og ansøgning om adgang til sundhedsdata.

Ansøgningsprocessen til dataadgang og godkendelser er forskellig alt efter hvilken dataleverandør eller juridisk instans man ansøger ved. Derfor har Vejledningsfunktionen udarbejdet nogle vejledende guides over de forskellige ansøgningsprocesser der er hos de forskellige dataleverandører og juridiske instanser: Guide til dataadgang og godkendelser | Vejledningsfunktionen

Formålet med dette tiltag er, at skabe et overblik over de krav og procestrin der er i forbindelse med ansøgning om sundhedsdata og godkendelser og dermed hjælpe forskere, klinikere og andre interessenter med at få adgang til sundhedsdata eller opnå godkendelser.
Vi håber, at dette initiativ kan hjælpe med at skabe et samlet overblik over de forskellige ansøgningsprocesser og dermed bidrage til at forenkle adgangen til sundhedsdata.

Guides til dataadgang og godkendelser bliver løbende opdateret med nye dataleverandører, efterhånden som vi modtager tilbagemeldinger fra dem, vi har været i kontakt med. Er du ikke blevet kontaktet af Vejledningsfunktionen, men tænker at din instans vil passe ind på hjemmesiden, så kontakt endelig Vejledningsfunktionen på info@vejledningsfunktionen.dk.

Vejledningsfunktionen vil gerne sige tak, til alle de forskellige dataleverandører og juridiske instanser, som har bidraget til dette initiativ.

Åbningstider Kristi Himmelfart
Vejledningsfunktionen holder lukket Kristi Himmelfartsdag torsdag den 18/5, og er tilbage igen til normale åbningstider fredag den 19/5.
Husk, at vores funktion er et gratis vejledningstilbud til både offentlige og private forskere, danske såvel som udenlandske og at du altid kan skrive til info@vejledningsfunktionen.dk eller ringe til os på tlf. 2494 7969

Nyheder fra Vejledningsfunktionen
Vi modtager meget gerne dit forslag hvis du har ønsker til indhold i Vejledningsfunktionens nyhedsbrev. Indsend dit forslag til info@vejledningsfunktionen.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10:00-14:00
Fredag kl. 10:00-13:00
Tlf.: (+45) 2494 7969